de cyclus van de netwerkorganisatie en het maandelijkse seminar

Hierbij het schema / de cyclus voor onze netwerkorganisatie. Het is de intentie van de organisatie om elke professional te faciliteiten, motiveren en inspireren om gewenste resultaten te behalen en aan de andere kant plezier te beleven in de weg (O Caminho) daar naar toe.

Daarop stelt iedereen een ondernemersplan op bestaande uit 5 onderdelen. Elke maand tijdens het seminar/ de workshop kijken we op een bepaalde manier terug op de afgelopen maand, krijg je nieuwe theorie input en oefenen we daarmee. Ook kijk je vooruit naar de komende maand.

In de (normaliter) 3 weken tussen de seminars deel je elke week minimaal 1 bericht hier op Ocaminho om te vertellen, wat je gedaan hebt, of het gelukt is, waar je tegen aanloopt enz. Je krijgt daarvoor 2 suggesties: 1. we mailen je elke week het plan dat je zelf hebt opgesteld (dashboard-> mijn plannen en doelen) zodat je daar op kunt reageren en 2. we mailen je elke week een reflectie vraag/tip/opdracht die je apart of in combinatie met de reactie op je plan kunt beantwoorden.