De resultaten

Wat zijn de resultaten van mijn lidmaatschap?

oc070 legt de lat hoog. We gaan voor resultaten op drie niveaus en een bonusniveau:

Level 1: kunnen
Op het eerste resultaat niveau van je deelname aan oc070 is gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden en competenties en/of het versterken van bestaande. Je formuleert elk half jaar een ontwikkeldoelstelling gekoppeld aan je kwaliteiten en uitdagingen. Je bedenkt, formuleert en deelt wat je wilt kunnen of wat wil je beter wilt kunnen?

Level 2: doen
Het tweede niveau, en daar komen dus je collega’s aan te pas is gericht om dingen te gaan doen. Net wat jij wilt: je gaat dingen anders doen of je gaat andere dingen doen. Je wilt iets, iets anders, daar moet je dus ook iets anders voor gaan doen. Onze community faciliteert hierin.

Level 3: hebben
Het derde niveau gaat nog verder. Je wilt namelijk meer omzet, meer klanten, samenwerkingspartners of een locatie in het buitenland. Ook daar committeert de community zich aan. Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor het behalen van je successen. Wij geloven in je, wij denken met je mee en waar mogelijk doen we ook met je mee.

Bonus level: zijn
Het bonus level gaat over het zijn. Ondernemen is ook jezelf tegenkomen, jezelf worden en jezelf zijn. Onze community biedt ruimte aan dit proces. Dit doen we door open en eerlijk naar ons zelf en naar elkaar te zijn; door te vragen en door te luisteren. En we gaan over tot actie op het juiste moment.