De Werkfabriek

Vanaf december 2016 is de Werkfabriek de locatie partner van oc070 voor onze maandelijkse bijeenkomst: Inspiring Entrepreneurs – open coffee.

Adres:   Wegastraat 29, 2516AN Den Haag, Nederland (Google Maps)

De Werkfabriek is een nieuwe coworking space op het hipste bedrijventerrein van Den Haag, industriegebied de Binckhorst. In de Werkfabriek zijn bedrijven, start-ups, ondernemingen en stichtingen gevestigd die werken aan één belangrijk gezamenlijk doel: elkaar ondersteunen om zo hun product en dienstverlening te optimaliseren.

De Werkfabriek is een werkplek voor social enterprises. Bedrijven en ondernemingen die winst maken belangrijk vinden, maar maatschappelijk verantwoord ondernemen nèt iets hoger in hun vaandel hebben geplaatst. De Werkfabriek is een broedplaats voor sociaal ondernemers.

De members noemt de Werkfabriek smart-ups. Startende social enterprises, die slim genoeg zijn om hun product of dienst sámen met anderen te verbeteren. Ambachtelijke en maatschappelijke cocreatie dus. Door met elkaar samen te werken en een community te vormen helpen we elkaar verder. Wij delen kennis, ons netwerk en ideeën.

Als je lid wordt van de Werkfabriek kun je gebruik maken van hun netwerk, de events en de faciliteiten. De Werkfabriek biedt lidmaatschappen op maat die passen bij jouw onderneming, behoeften en werkzaamheden. Van een vaste werkplek of kantoor tot flexplek, van deelname aan events tot langskomen voor een kop koffie.

De Werkfabriek is ook uitermate geschikt als vergaderlocatie, brainstormplek of eventlocatie!

Vanaf december 2016 is de Werkfabriek de locatie partner van oc070 voor onze maandelijkse bijeenkomst: Inspiring Entrepreneurs – open coffee.