De leden van onze netwerkorganisatie

Dit zijn de mensen die elke maand naar het inspiratie seminar komen:

Projectmanager

Tomas is a project manager with broad experience in technology and innovative environments. His working experience has been mainly in the field of telecommunications, ICT and digital television. Currently he is willing to broaden his scope in the field of sustainable energy, smart-cities or e-healt innovation. His project management style is Agile and also broadened to roles like Product Owner or Scrum Master.

Communicatieadviseur

Communicatieadviseur met een focus op projectmanagement. Ervaring in het onderwijs, techniek en de juridische sector. Flexibel en veelzijdig. Gespecialiseerd in loopbaancoaching voor jongeren door volwassenen vanuit interesse en een opleiding in de psychologie. Betrokken bij diverse projecten op het gebied van talentbehoud en geeft online én live door het hele land interactieve presentaties en workshops.

projectmanager

Ik ambieer een internationale functie waarin ik mijn juridische proceservaring en mijn oorspronkelijke opleiding kan combineren. Omdat ik ervan bewust ben dat ik mijn kennis en ervaring op het gebied van internationaal recht op peil moet brengen, bouw ik planmatig aan kennis, ervaring en netwerk om dat te bereiken.

Financiële administratie

De administratieve sector blijft nog boeien. De puzzel om van een “schoenendoos”een geautomatiseerde administratie te maken, een kloppende jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting af te leveren geeft nog steeds voldoening. Inmiddels ben ik ook een NOAB gecertificeerd kantoor. Dit kunt u zien als een keurmerk voor mijn werk als administrateur. Ik moet mijn vakkennis bijhouden en goed werk afleveren. Tevens zorg ik zo voor een heel netwerk van specialisten op elk fiscaal gebied.

Makelaar in assurantiën

Over mij

Ik sta garant voor persoonlijk en deskundig advies en monitoren regelmatig de bedrijfsrisico’s. Zo kunt u met een gerust hart ondernemen. Onze scherpe premies leveren u financieel voordeel op! Ik ben beëdigd als Register Makelaar in Assurantiën (RMiA) en ben ingeschreven in het personenregister onder nummer P117.

Motivatie

Een langdurige samenwerking aangaan met relatie’s en daarbij ook alle veranderingen van het bedrijf en wetswijzigingen in het advies meenemen. Dit zullen we doen op een pro actieve manier en volledig transparant, u weet dus waarvoor u betaalt. Hierdoor kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Innovatie Deskundige

Autizag

Mijn persoonlijke overtuiging is dat een ieder het recht heeft en de vrijheid kent om het maximale uit zichzelf te halen. Door middel van AutiZAG richt ik me op de medemens met autisme. Voor hen wil ik het mogelijk maken om maximaal te participeren in de samenleving, gesteund door diezelfde samenleving.

AutiZAG baseert zich op het beleid Vanuit Autisme Bekeken en realiseert dit onder andere voor de aspecten zorg, sport, werk, onderwijs. Zij doet dit door op een betrokken manier te overleggen met de relevante partijen. En organiseert dit bij voorkeur binnen zelfstandige en onafhankelijke not-for-profit organisaties per gemeente die de verantwoordelijkheid neemt met betrekking tot autisme-zorg.

Executive coach

Het ontwerpen en realiseren van organisaties, producten en diensten die toegevoegde waarde leveren voor een bepaalde doelgroep, die een maatschappelijke impact hebben en die de ontwikkelen faciliteren van de mensen die bij deze organisaties betrokken zijn, dat is social design. En dat is wat ik graag doe. oc070 is zo’n ‘social design’ waar een groeiend aantal ondernemers verbinding mee zoekt.

Met oc070 heb ik voor mezelf ook een ruimte gecreëerd om te kunnen doen wat ik wil doen. Ik krijg van de mensen de ruimte om los te te gaan zonder dat ik me hoef te verantwoorden. We zetten met elkaar, voor elkaar en voor anderen iets bijzonders neer. In de basis heel simpel en de uitvoering nog best een hele klus.