Sander Vinkesteijn

Xanity

Mijn achtergrond is software ontwikkeling: programmeur, coder, hacker, software engineer, er zijn vele termen voor te verzinnen. Waar het op neerkomt is dat ik goed ben in het vertalen van ideeën naar concrete producten. Ik was er zo een die als kind al achter de computer zat om BASIC (een programmeertaal) te leren. Het is een niet weg te denken onderdeel van mijn leven geworden.

Na eerst voor een werkgever actief te zijn geweest heb ik samen met een compagnon een VOF opgericht. Dit doen we al een aantal jaar, maar ik ga vanaf 1 januari 2017 voor mezelf beginnen, op mijn manier. Wil meer met andere ondernemers praten, wat drijft ze en hoe pakken ze uitdagingen zoals netwerken, marketing en branding aan.

Mijn bedrijf Xanity werkt op project-basis en valt op door het oog op details, het gebruik van moderne methodes en de nadruk op uitstekende service. Anders dan je misschien zou verwachten vind ik menselijk contact uitzonderlijk belangrijk, zeker in deze tijd van frequente, maar soms oppervlakkige (online) communicatie.

Xanity levert uitdagend maatwerk, bijvoorbeeld een:

  • eigen, branded, CRM voor uw organisatie;
  • op uw niche toegespitst narrow-cast systeem;
  • dashboard voor uw productie-, onderhoud- of support-proces;
  • custom uren-registratie app.

Uiteraard geheel volgens uw wensen en na afloop uw eigendom, u bepaalt wat ermee gebeurt en hoe het wordt gebruikt. Dat biedt zekerheid – u bent onafhankelijk – en kan daarnaast op termijn (veel) geld besparen.

Mijn doel op korte-termijn is het brand Xanity verder uitdiepen en concreet maken, zodat mijn markt weet ze dat bij Xanity moeten zijn voor bepaalde projecten. Mijn hoop voor 2017 is dat we bij oc070 veel van elkaar zullen leren, ik het Xanity brand kan uitbouwen en wij allemaal onze ondernemingen tot bloei zullen zien komen.