organisatie

Wie of wat is oc070 precies?

oc070 is een organisatie in ontwikkeling. ‘We’ zijn ondernemers die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, het versterken van ons ondernemerschap en naar het realiseren van impact en betekenis.

Wie zijn ‘we’ dan precies?
‘We’ zijn die ondernemers. We zijn premium leden, vrienden en bezoekers van de maandelijkse ‘Inspiring Entreprenerus – open coffee’. Zonder deze mensen was er geen oc070. ‘We’ zijn dus een vaste groep, die groeit, die wisselt en die altijd anders is. Mensen komen, mensen blijven en mensen gaan. De basis wordt steeds steviger omdat er een groeiende groep ondernemers steeds langer blijft.

Wie is Tom dan?
Tom kreeg in 2015 oc070 op zijn weg. En dacht: “dat is leuk, daar kan ik wel wat mee.” Het maandelijkse koffie drinken ontwikkelde zich door tot een organisatie die ruimte biedt aan ondernemers om te groeien, samen te werken en te zijn wie zie zijn. We hebben een informele afhankelijkheid van elkaar wat betekent dat we we met elkaar op reizen zolang dat goed voelt en zolang dat van toegevoegde waarde is. Tom krijgt van de ondernemers de ruimte om zijn ding te doen. En ook dat is elke keer anders: het interviewen van ondernemers, het coachen van ondernemers, het ontwikkelen van een online platform, samenwerkingen aangaan met andere organisaties, het schrijven van updates enz. enz.

Wat is het doel van oc070?
oc070 heeft als doel om ruimte te bieden voor ondernemers. Als mensen de ruimte krijgen, dan gaan ze vanzelf. Dat is heel simpel en tegelijk ook heel moeilijk.

Ik ben ondernemer en nu?
haha, ja zo werkt het niet. Je moet het zelf doen. Je moet je aanmelden voor de maandelijkse bijeenkomsten, daar moet je naar toe komen en daar moet je met een open mind heen komen. Je vertelt er je verhaal en je luistert naar andere ondernemers. Of je nu starter bent of al 20 jaar onderweg bent, iedereen is welkom.

En als je blijft kun je ‘vriend van’, ‘of ‘lid’ worden. Daarmee zorg je dat oc070 nog meer voor jou gaat werken en laat je oc070 ook nog meer voor anderen werken.

Tot ziens,

Tom