premium leden

De oc070 premium leden

IT consultant

ONB Networks

ONB Networks, gevestigd in Rijswijk, is een jong en dynamisch bedrijf. Onze missie is om tegen betaalbare tarieven uitstekende diensten en/of producten te leveren. Onze specialiteiten zijn goede service en helder advies te leveren. Wij leveren automatiseringsdiensten voor het MKB en consumentenmarkt. Of het nu uw eigen privé-PC thuis is die niet meer functioneert naar behoren, of uw bedrijfsnetwerk waar het een en ander aan moet gebeuren, geen taak is onoplosbaar voor ONB Networks. Ons kennisgebied strekt zich uit van het beheren en configureren van draadloze en bedrade netwerken tot de verzorging van individuele Windows systemen. ONB Networks adviseert, installeert, beheert en implementeert ICT oplossingen.

Web developer

Adcon

Webdesign is mijn specialiteit en houd mijzelf goed op de hoogte van wat er gebeurt op het internet, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe toepassingen, etc. Naast creatieve en goed werkende sites, maak ik ook functionele onderdelen of toepassingen voor internet zoals online shops, catalogus, online offerte aanvraag, maatwerk Content Management Systemen, etc. met behulp van voornamelijk PHP i.c.m. MySQL database. Laatste paar jaren ook verdiept in SEO tbv vindbaarheid van eigen websites en die van mijn klanten.

Vitaliteitsadviseur

Haagse Gezonde Zaken

Je kunt bij ons terecht voor praktische adviezen en passende activiteiten op het gebied van beweging, ontspanning en/of goede voeding. Zo breng je op een effectieve én leuke manier meer energie in je organisatie. De tweede uitdaging is om deze energie vast te houden. Een overkoepelend vitaliteitsbeleid als kompas is dan onmisbaar. Ten slotte moeten je medewerkers zich mede verantwoordelijk voelen voor hun vitaliteit. Stap 1 is bewustwording creëren en de motivatie voor een vitaal leven. Vervolgens behoeften peilen en medewerkers betrekken. Zorg ervoor dat de gezonde keuze de makkelijkste en leukste wordt.

Innovatie Deskundige

Autizag

Mijn persoonlijke overtuiging is dat een ieder het recht heeft en de vrijheid kent om het maximale uit zichzelf te halen. Door middel van AutiZAG richt ik me op de medemens met autisme. Voor hen wil ik het mogelijk maken om maximaal te participeren in de samenleving, gesteund door diezelfde samenleving.

AutiZAG baseert zich op het beleid Vanuit Autisme Bekeken en realiseert dit onder andere voor de aspecten zorg, sport, werk, onderwijs. Zij doet dit door op een betrokken manier te overleggen met de relevante partijen. En organiseert dit bij voorkeur binnen zelfstandige en onafhankelijke not-for-profit organisaties per gemeente die de verantwoordelijkheid neemt met betrekking tot autisme-zorg.

Grafisch ontwerper

Studio Rooijaal

Studio Rooijaal ontwikkelt o.a. logo’s en huisstijlen en geeft vorm aan brochures, advertenties, magazines, folders, flyers en veel meer. Wij ontwikkelen uw identiteit en stijl naar een realistisch en fris beeld. En met wij bedoelen we niet alleen Linda Rooij, eigenaar van studio Rooijaal met meer dan 15 jaar ervaring in vorm en ontwerp, maar ook alle andere super-doeners en mee­denkers van studio Rooijaal, mensen met dezelfde ideeën over kwaliteit en ontwerp. No nonsense en zeker geen centimeter-dikke rapporten.

Studio Rooijaal, grafische vormgeving, houdt zich bezig met het visueel vormgeven van ideeën in verschillende­ media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij studio Rooijaal wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en afbeeldingen.

Studio Rooijaal begeleidt naast het ontwerp graag uw drukwerk; praktisch, aantrekkelijk en geen omkijken!

Organisatieadviseur

La Solstice

Mijn motto is “Good company in a journey makes the way seem shorter.” van Izaak Walton. Goed gezelschap kan een welkome steun in de rug zijn bij het bereiken van doelen. Ik wil graag dat goede gezelschap zijn.

Ik sta naast mijn klant bij het bereiken van doelen of het vinden van richting. Ik ben benaderbaar en ontvankelijk, waakzaam en alert en ik daag uit als dit nodig is.

Als ik terugkijk op de vele rollen die ik heb gehad werd ik altijd gewaardeerd om mijn kracht om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Pas de laatste jaren ben ik gaan inzien dat het ondersteunen bij in beweging komen mijn echte passie is.

life coach

Zuiver Wit

Ooit dacht ik dat mijn toekomst in de hotelwereld zou liggen, maar inmiddels weet ik dat werken als coach en adviseur voor vrouwelijke ondernemers écht is wat ik wil. In 2007 ben ik Zuiver WIT gestart en sindsdien is mijn leven en dus ook mijn bedrijf altijd in beweging geweest.

In het begin vond ik het best lastig om mijn draai te vinden. Was ik wel goed genoeg? Zou ik wel in de smaak vallen? Het zorgde ervoor dat ik probeerde te zijn wat ik dacht dat anderen zouden willen. Een kronkel waar ikzelf niet gelukkig van werd… en mijn bedrijf ook niet.

Op een gegeven moment heb ik, doordat ik hulp kreeg van anderen, het lef gehad om mezelf echt te laten zien. Aan mezelf, mijn omgeving en aan de wereld. Ik durfde gewoon te gaan doen waar ik plezier in had (in plaats van dingen waar ik een knoop van in mijn maag kreeg) en tot mijn verbazing bracht me dat alleen maar goeds. Mijn bedrijf ging groeien en ik kreeg zoveel energie uit mijn werk.

Inmiddels heb ik mijn draai gevonden en help ik vrouwelijke ondernemers om zichzelf te laten zien, te ontdekken waar ze gelukkig van worden en hoe dat de basis van hun bedrijf kan zijn. Vanuit die basis gaan we dan aan de slag om het bedrijf goed vorm te geven, met de juiste klanten en de juiste opdrachten. Ik vind het fantastisch om te zien wat er, soms al in heel korte tijd, kan veranderen. Wat een kracht en een energie er kan gaan stromen!

copy editor

Carrie is great with words and fun to work with! She is able to understand and articulate your intentions.

About me
I am American by origin, live in The Hague in the Netherlands, and am a freelance copy editor and copywriter. I work with writers, publishers, app developers, startups, and translators. Before this, I cofounded an online English service for business managers, and before that, I was in the Logistics industry in Europe and the USA. I have moved around a lot.

What do I do? I help people write in English.
How? I copyedit / proofread / correct / pimp up (definitions vary) texts in English. If you write something in English or you have a translation into English that you want to be sure is correct and/or sounds “native,”I can help. I am careful with manuscripts, verifying the rules for grammar, punctuation, quotation marks, capitalization, and spelling to make sure they are correct.

So you can be sure it’s right.
I also write content for apps (onboarding, screen texts, calls to action, community stuff, etc.) and help professionals tell their stories in LinkedIn summaries, or in articles, blog posts, and interviews. Publisher inquiries are welcome. I work with non-fiction and academic manuscripts and will continue to do that. In addition, I have a goal – to copyedit a novel or autobiography this year. Please get in touch with me for advice or ideas for anything professional and/or fun in English. Your contact will be welcome and I will respond promptly.

Organisatieadviseur

Kerngericht in Bedrijf

Ik ben dol op assessments van personen en op het duiden, toetsen en analyseren van ‘complexe situaties’. Ik wordt gedreven door een verlangen om zaken tot hun recht te laten komen, of door het willen aandragen van een opening of oplossing, dit gestalte geven, dat spreekt mij aan.

Ook mijn interesse om me na mijn studie te verdiepen en aanvulling te zoeken in oosterse wijsbegeertes, kalenders en geneeskundige oefeningen, zie ik als passend bij dit kernwaarden profiel. Zo werden mijn drijfveren verder gevoed door me te verdiepen in het fysieke en zielsbewuste waar ik mee in aanraking kwam tijdens mijn verblijf in het Zuidoost-Azieatische werelddeel. In de Zuidoost-Azieatische culturen zijn lichaam en geest sterk verbonden en met name de balans en onbalansbeleving van deze bewustzijnsdomeinen, interesseerde mij zeer.

Kort samengevat ben ik na een studie Ontwikkelingsbestuur een circulair pad ingeslagen met rollen als reisbegeleider, Vn-ambtenaar, ontwikkelingswerker en internationaal verkiezingswaarnemer. Daarin betekende mijn verblijf in Zuidoost-Azië voor mij een wenselijke stap richting verbreding en verdieping van zelfinzicht en perspectief. Mijn contacten met andere gewoonten en culturen, met name met die van zelforganisaties van vluchtelingen na mijn terugkomst in Nederland, hielpen mij verder in deze ontwikkeling.

Ik vervolgde met opleidingen en cursussen in: NLP, BMLi, Taylor Protocols VAR en natuurvoedingsleer en focuste hierbinnen op zelfactualisatie en empowerment van het individu. En met Healing Tao, Human Design en opnieuw I Tjing, ervoer ik uiteindelijk dat mijn rollen, thema’s en interesses op een plek raakte die goed voor mij is. Met dit weten en deze tools wil ik organisaties en teams ondersteuning bieden in hoe zij nog krachtiger en waarachtiger kunnen zijn. Vanuit de aard van het beestje en het gehele plaatje bezien, bijdragen aan: ‘Transforming the Self, the Business and Society’ met impact en betekenis met wat je doet. Dat is nu de oogst, dat voelt nu goed voor mij.

Organisatiecoach

Laube

Ik ben een gedreven professional met ruime ervaring op het snijvlak van bedrijfsvoering, procesverbeteringen en organisatieontwikkeling binnen de overheid en het bedrijfsleven.

In verschillende rollen – leidinggevende, coach, adviseur of procesbegeleider, maar meestal in een combinatie van deze rollen – help ik organisaties bij het realiseren van doelen én het ontwikkelen van management en medewerkers. Proactief, on the job, daar waar het nieuwe gedrag of de nieuwe werkwijze gewenst is.

Ik werk voor organisaties in beweging. Bij reorganisaties en veranderingen, maar ook daar waar sprake is van ongewenste resultaten ondanks alle inspanningen die geleverd worden. Ik verbind mensen, bevorder samenwerking en interactie om van daaruit samen tot resultaatgerichte acties over te gaan.

Community host

De Werkfabriek

Enthousiast, creatief, leergierig, en positief zijn kernwoorden voor heel mijn doen en laten. In mijn werk word ik gedreven door enthousiasme, het hebben van plezier in mijn werk, een goede collegiale werksfeer met mijn collega’s, en het kunnen bijdragen aan resultaten.

De Werkfabriek is een werkplek voor sociaal ondernemers. De Werkfabriek heeft een sterke community waarbij de leden met elkaar in verbinding willen staan en elkaar vervolgens naar een hoger niveau willen tillen.

Mijn functie als community host is als volgt:

Communicatie.
Intern: leden laten verbinden. Profielen schetsen en netwerk ontwerpen.
Extern: naamsbekendheid genereren.

Marketing: Concurrentie analyse bijhouden. Beeld vertalen via social media.

Communicatie consultant

Bureau ruudhanou.com

Ik ben Ruud Hanou, een ervaren communicatie-consultant. Ik beschouw het als een uitdaging met u te bekijken hoe wij uw communicatie professioneel én met een geringe investering kunnen inrichten. Bijvoorbeeld door slim gebruik van gratis software. Mijn specialisme is multimediale communicatie. U kunt bij mij terecht voor

  • praktische adviezen en creatieve concepten
  • betaalbare, mobile friendly websites
  • zoekmachineoptimalisatie
  • professionele presentaties en
  • bijzondere animaties.

Een middel, zoals een website staat nooit op zich. Daarom helpt ruudhanou.com u ook graag met strategie, copy en webcopy, zoekmachineoptimalisatie, zakelijk bloggen, websitepromotie, online en offline campagnes. En als de huisstijl (beter) neergezet moet worden kunt u ook bij mij terecht. In dat geval werk ik samen met een aantal uitstekende ontwerpers.

Hoewel ik ook ervaring heb bij grote bedrijven en overheden werk ik graag voor starters en ZZP’ers in de zakelijke dienstverlening. Ik help regelmatig coaches, trainers, behandelaars, therapeuten, mediators en persoonlijk adviseurs, kortom: alle professionals die anderen willen laten groeien en verbinden. Ik doe veel zelf, dat zorgt voor korte, efficiënte trajecten en houdt communicatie betaalbaar. Waar nodig schakel ik specialisten in uit mijn netwerk; betrouwbare, goede mensen waar ik al jaren mee samenwerk.

Horeca Ondernemer

bob

Bonny start in januari haar nieuwe lunchroom en koffietent: Bob’s Your Uncle in de Korte Molenstraat 11a in Den Haag.

Communicatieadviseur

Venrooy Communicatie

Ervaren communicatieprofessional met goed ontwikkelde voelsprieten.
Organisatiesensitief, analytisch met uitstekende coachvaardigheden.
Helicopterview met oog voor detail.
Dringt snel door tot de kern van de zaak.
Snel schakelend tussen strategie, tactiek en uitvoering.
Creatief, oplossingsgericht en verbindend.
Met een passie voor mensen en verandertrajecten.

Software ontwikkelaar

Xanity

Mijn achtergrond is software ontwikkeling: programmeur, coder, hacker, software engineer, er zijn vele termen voor te verzinnen. Waar het op neerkomt is dat ik goed ben in het vertalen van ideeën naar concrete producten. Ik was er zo een die als kind al achter de computer zat om BASIC (een programmeertaal) te leren. Het is een niet weg te denken onderdeel van mijn leven geworden.

Na eerst voor een werkgever actief te zijn geweest heb ik samen met een compagnon een VOF opgericht. Dit doen we al een aantal jaar, maar ik ga vanaf 1 januari 2017 voor mezelf beginnen, op mijn manier. Wil meer met andere ondernemers praten, wat drijft ze en hoe pakken ze uitdagingen zoals netwerken, marketing en branding aan.

Mijn bedrijf Xanity werkt op project-basis en valt op door het oog op details, het gebruik van moderne methodes en de nadruk op uitstekende service. Anders dan je misschien zou verwachten vind ik menselijk contact uitzonderlijk belangrijk, zeker in deze tijd van frequente, maar soms oppervlakkige (online) communicatie.

Xanity levert uitdagend maatwerk, bijvoorbeeld een:

  • eigen, branded, CRM voor uw organisatie;
  • op uw niche toegespitst narrow-cast systeem;
  • dashboard voor uw productie-, onderhoud- of support-proces;
  • custom uren-registratie app.

Uiteraard geheel volgens uw wensen en na afloop uw eigendom, u bepaalt wat ermee gebeurt en hoe het wordt gebruikt. Dat biedt zekerheid – u bent onafhankelijk – en kan daarnaast op termijn (veel) geld besparen.

Mijn doel op korte-termijn is het brand Xanity verder uitdiepen en concreet maken, zodat mijn markt weet ze dat bij Xanity moeten zijn voor bepaalde projecten. Mijn hoop voor 2017 is dat we bij oc070 veel van elkaar zullen leren, ik het Xanity brand kan uitbouwen en wij allemaal onze ondernemingen tot bloei zullen zien komen.

Mindful Run Instructor.

Mental, gevoels- en lichamelijke coaching in de natuur. Gericht op energie behouden ook op de lange duur. Minder slijten, langer meegaan. Dus ook als senior nog sprankelen.
Ook levenloze teksten breng ik (weer) tot leven.

Via betekenisvolle excursies haal ik mensen bewegend, reizend, ademhalend, positief veilig én leerzaam iets uit hun comfortzone, steeds minder stram, steeds soepeler, ook vrijer denkend.

Resultaat: meer vrijheid, zuurstof, minder slijtage op den duur.

community manager

Bas is community manager – eigenlijk programmeur maar dan eentje die zich beperkt tot een tweetal community sites waar hij al zijn energie en creativiteit in kwijt kan.

Executive coach

Het ontwerpen en realiseren van organisaties, producten en diensten die toegevoegde waarde leveren voor een bepaalde doelgroep, die een maatschappelijke impact hebben en die de ontwikkelen faciliteren van de mensen die bij deze organisaties betrokken zijn, dat is social design. En dat is wat ik graag doe. oc070 is zo’n ‘social design’ waar een groeiend aantal ondernemers verbinding mee zoekt.

Met oc070 heb ik voor mezelf ook een ruimte gecreëerd om te kunnen doen wat ik wil doen. Ik krijg van de mensen de ruimte om los te te gaan zonder dat ik me hoef te verantwoorden. We zetten met elkaar, voor elkaar en voor anderen iets bijzonders neer. In de basis heel simpel en de uitvoering nog best een hele klus.