Tom Scholte

Voortdurend op zoek naar manieren om dingen anders en beter te doen. Of het nu gaat om hardlopen, ondernemen, college geven of een seminar organiseren, het kan altijd beter.

Hoe realiseer je je doelen en geniet je ook van de weg naar die doelen toe? Dat is een vraag die mij mateloos boeit. Doelen stellen, zo weet ik inmiddels, is de manier om jezelf in beweging te brengen en je te laten nadenken over wat je gaat doen en op welke manier je dit gaat doen.

Vanaf 2002 ben ik zelfstandig professional in de rollen van trainer, coach, docent en concept ontwikkelaar. Ik heb een achtergrond op het gebied van onderwijs en ICT en een diepgewortelde interesse naar het ontwikkelingsvermogen van de mens.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

 

 

Ik heb Tom in de periode daarna leren kennen als een betrokken, inspirerende man die anderen weet uit te dagen met zijn experimenterende aanpak. Om andere sociaal betrokken ondernemers uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Hij daagt je uit om zijn voorbeeld te volgen ;). En daar slaagt hij, wat mij betreft, uitstekend in.

 

 

 

Tom is een echte innovator en mensen-mens, die voortdurend bezig is om te bedenken hoe hij anderen als mens en professional kan helpen groeien. Tom is creatief, vindingrijk en aangenaam gezelschap; hij voedt zich met de laatste wetenschappelijke inzichten rondom coaching en branding en weet je als geen ander te prikkelen en tot nieuwe inzichten te brengen.

 

 

 

Tom heeft tomeloze energie om mensen in groepen met elkaar te verbinden. Tom heeft veel gevoel voor wat er bij mensen speelt en daar informeert hij op een elegante manier naar. Hij interessante interviews op zijn evenementen.Hij houdt je met zijn relevante vragen een spiegel voor en weet je tegelijkertijd te stimuleren om een stap verder te gaan.

 

 

 

Ben je op zoek naar verbinding met andere ondernemers of met jezelf als ondernemer, bezoek dan ook eens een meeting van oc070. Tom Scholte is de verbinder bij uitstek. Hij kan het niet helpen en lijkt ook niets anders te willen.

 

 

Als regelmatige bezoeker van OC070 beleef ik een steeds leukere maandelijks terugkerende woensdagochtend. Tom geeft je door middel van slechts 5 vragen een heel duidelijk beeld waar je mee bezig bent en waar je naar toe wilt. Dit alles in een leuke ontspannen sfeer.

 

 

 

Tom is een prettig persoon en komt over als een inspirerende sterke verschijning die iedere maand alle drukpratende bezoekers van 070 weer stil krijgt. Workshops weet hij zo te brengen dat je de hele rit met aandacht blijft luisteren. Geen moment verveelt en bezoekers van het netwerk worden echt ge-connect.